28 Aralık 2012 Cuma

Merhabamsı.


Merhaba,

Evet, bir blog daha. Acaba dünyada kaç tane blog vardır? Onu bilmiyorum ama benim uzun süredir takip ettiğim ve çok sevdiğim birkaç tane var. Okumak iyi, ancak artık ben de yazmak istiyorum. Neden? Bilmiyorum. Değişiklik olsun diye. Hem öyle her şeye "neden, neden, neden?" diye sormak iyi değildir. Şaka. Çok iyidir.

Zaten bu yazıyı bile okumanız ilginç, nereden buldunuz acaba burayı? Neyse. Umarım kalırsınız. Yani ara ara uğrarsınız. Peki bu blogda neler olacak? Tahminen bolca edebiyat yazısı. Biraz sinema, dizi, müzik ve seyahat falan filan. Galiba canım ne isterse o olacak. Zaten blogların en ulvi amacı da bu, sahibine sorgusuz sualsiz itaat etmek.

Kendimi de tanıtmalıyım gibi. Adım Cena. Yalancıktan değil gerçek adım Cena. Ceğnaa da değil. Kısacık, Cena. 22 yaşındayım. İstanbullu değilim ama İstanbul'da yaşarım. Hep okurum, çok okurum. Yüksek lisansla mücadele içerisindeyim. Herkes günün birinde profesör olurum sanıyor. Ben de bir süre öyle sandım ama son zamanlarda anladım ki pek bana göre değil o işler. Ne çalışıyorsun peki derseniz, o da edebiyat. Kısacası büsbütün edebiyata batmış durumdayım.

Kedilerim ve köpeğim var. İyiyiz biz böyle. Kar kürelerini ve eriği çok severim.

Bu kadar.

3 yorum:

  1. Blogunuz hayırlı olsun. Bol paylaşımlar diliyorum. Sevgileirmle.

    YanıtlaSil
  2. Sevdim seni ve bloğunu, edebiyat-kitap dendi mi takip etmemek olmaz.Mutlaka öğreneceğim birşeyler vardır diyorum. Hayırlı olsun, sevgi dolu kitap dolu edebiyat dolu paylaşımlar diliyorum.

    YanıtlaSil